Goed onderhoud
is essentieel
voor de toekomst

De video van Vermeulen
Wij zijn makers

Welkom in de wereld van Vermeulen

Vanaf 2017 ziet ons pand er zowel van binnen als van buiten iets anders uit. Lekker fris, speels, écht Vermeulen. Iedere ruimte binnen ons pand heeft zijn eigen karakter en naam.

 

De koffiehoek

De binnenkomer. Even lekker zitten. Een wachtruimte voor onze bezoekers, maar ook prima voor 1-op-1 overleg. Bakkie koffie erbij?

 

Café de Toekomst

Ter ere van onze grondlegger Nol, die het verkopen van bier combineerde met bouwen. Café de Toekomst is de ontmoetingsplek tussen onze vakmannen en kantoor‑collega’s. Geen dikke muur meer tussen binnen en buiten. Iedereen van buiten kan zien wat er binnen gebeurt. Hier wordt de dag gestart met een bak koffie aan de familietafel en op de vrijdagmiddag de week afgesloten met een pilske. Potje darten, tafelvoetballen, even relaxen op de loungebanken of het laatste nieuws kijken. Het kan in de Toekomst.

 

Het kantoor

Een veelzeggende naam. Hier wordt al het ‘harde’ kantoorwerk verricht. Ieder team heeft zijn eigen werkblok en zijn eigen kleur. Open en toch rustig met een loungemuziekje op de achtergrond. In het midden hangt een scheepsbel die iedere collega mag luiden als hij iets positiefs
aan de groep te melden heeft.

 

‘t Kwartiertje

Voor even snel tussendoor. Die vertegenwoordiger die weer eens geen afspraak heeft gemaakt toch maar even ontvangen. Even overleggen met een paar vakmannen. Daar is ’t kwartiertje voor.

 

De Keet

Overlegruimte voor kleine groepen. Iedereen heeft soms in privacy iets te bespreken. Dat kan in de keet. Deur dicht en je bent onhoorbaar. Behalve voor onze Marcel en Ad die stiekem aan de muur meeluisteren.

 

‘t Aquarium

Onder water kun je niet praten. Bedoeld als stilte ruimte, maar ook de troonkamer van de grote chef. Laptopje mee, inklikken en je kunt verder werken in alle stilte. Hier geldt maar één regel: Stil zijn!

 

't Strand

Relax!

Een wijze roeispaan zei ooit dat het leven een strand is. Dus waarom niet een strand in je kantoor? Niets beters dan dat toch? ’t Strand is om even tot rust te komen. Even alleen met je eigen gedachten, met rustige zee geluiden en een lekker geurtje op de achtergrond.

 

't Bouwlab

Onze wauw-ruimte waarin we onze klanten ontvangen.

Het laat onze bouwachtergrond het beste zien van alle ruimtes. Een droomruimte waarin je even alle logica kunt loslaten en nieuwe ideeën vorm krijgen. Hier vinden teamsessies plaats, maar ook grote groepen kunnen hier in alle comfort overleggen.