We bouwen aan onszelf

De video van Vermeulen

Werken bij

VACATURE TEAMLEIDER ONDERHOUD

Ben jij communicatief sterk, goed in samenwerken en verbindend? Gedreven om jezelf, de afdeling en de processen op een hoger niveau te tillen? Dan is deze baan echt iets voor jou


Vermeulen groeit en dat doen we ook weer in 2022! Vanaf maart 2022 gaat Vermeulen aan de slag voor een nieuwe grote woningcorporatie binnen de regio. Daarvoor zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s en om het team aan te sturen zoeken wij een Teamleider.

Als teamleider houd jij het overzicht, stel je de planning op en stuur jij dagelijks jouw team aan. Als eindverantwoordelijke draag je zorg voor het opstellen en versturen van offertes, facturatie, urenregistratie en de planning. Je inspecteert samen met de voorman de oplevering van een woning, zodat alles conform de afspraken is uitgevoerd. Ook ben jij degene die de relaties onderhoud met de opdrachtgever(s).

Jouw team bestaat uit 1 Projectcoördinator en 10 á 15 vaklieden die uiteenlopende werkzaamheden verrichten, zoals renovaties, reparaties en mutaties. Je stimuleert je team en probeert het beste uit hen te halen vanuit ons mooie kantoor in Rijen. Ook ben jij het klankbord van de collega’s en je zorgt ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt.

 

Jouw bouwstenen
Ben je gestructureerd, betrokken, leidinggevende in hart en nieren en vooral een fijne collega? Dan heb je in ieder geval de karaktereigenschappen die we zoeken. Jouw fundering staat echt als een huis als je daarnaast beschikt over:

  • Hbo afgeronde opleiding, bij voorkeur Bouwkunde;
  • aantoonbare leidinggevende ervaring in een energieke en veranderlijke omgeving;
  • commercieel inzicht en klantgerichte instelling;
  • goede sociale en communicatieve vaardigheden.

 

Jouw tweede thuis
Het is minstens zo belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Dit kun je verwachten:

  • Samen met jouw team krijg je de ruimte en vrijheid om alles van A tot Z te regelen voor jouw klant (woningcorporatie in de regio);
  • Wij verbinden jou graag voor langere tijd aan Vermeulen. Om deze reden bieden wij je een contract voor onbepaalde tijd aan, 40 vakantiedagen, pensioen, gezellige personeelsfeestjes en ruimte voor zelfontwikkeling;
  • Je komt terecht in een hecht team met weinig hiërarchie, waarbij jij de volledige autoriteit hebt om zelfstandig beslissingen te nemen binnen de kaders van jouw rol.

 

Over Vermeulen
Bij Vermeulen creëren onze ‘makers’ een betere omgeving voor iedereen. Direct bij binnenkomst proef je de energieke en frisse sfeer. Iedere ruimte heeft zijn eigen karakter waar jij jouw team optimaal kan coachen en je plannen kan uitwerken. De makers zijn onderling open en eerlijk tegen elkaar. Klanten behandelen wij net zoals onze familie. Loopt iets niet zoals we hadden beloofd? Dan komen wij niet met slappe excuusjes aan, wij geven onze fout toe, leren ervan en lossen dit op. Naast al het harde werk is er ook tijd om te ontspannen. Iedere dag om 15:00 vliegen de voetballen je om de oren, drinkt het team een drankje tijdens de vrijdagmiddag borrel en worden er leuke teamuitjes georganiseerd.

 

Ga jij ervoor?
Ben je enthousiast en wil je graag met ons samenwerken? Super! Dat willen wij namelijk ook met jou! Stuur een mail met daarin jouw contactgegevens en cv naar Ruud Bastianen, Ruud@vermeulenbouw.nl of Amy van Soldt, asoldt@constructif.nl.

 

 

VACATURE VAKMAN BEDRIJVEN/ONDERWIJS:

Ben jij geïntresseerd in een rol als vakman bij team Bedrijven/Onderwijs/Onderhoud. Neem dan contact op met Roland Verbunt.

E-mail: Roland@vermeulenbouw.nl

Tel: 0657434578

 

 

 

 

“Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld”